Beveiligingscamera’s

Slider

Beveiligingscamera’s voor uw bedrijf of als particulier is een goede stap om uw beveiliging te waarborgen. Steeds vaker worden inbraken voorkomen, wordt beeldmateriaal gebruikt om daders te herkennen, kun je van ver weg controle hebben over de beveiliging van uw pand dankzij het gebruik van beveiligingscamera’s.

Wij maken we gebruik van HIKVision camera systemen. Deze IP camera’s kunnen gemakkelijk gebruikt worden doormiddel van een app op uw telefoon, laptop of tablet.  Via de link kunt u ons aanbod aan beveiligingscamera’s bekijken.

Bij het installeren van beveiligingscamera’s, is het belangrijk dat alle hoeken goed zichtbaar zijn. Ook moet de bekabeling op zorgvuldige wijze afgewerkt worden en moeten verbindingen met internet getest worden.

Wij helpen graag met het installeren van een volledig beveiligingssysteem. Hierom bieden wij een aanpasbaar pakket op basis van de hoeveelheid beveiligingscamera’s die nodig zijn.

Wilt u meer weten over onze beveiligingssystemen? Vul dan het formulier hiernaast in. Wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact komen. Of bel ons direct via: 0598-392220.