Geluidsinstallatie_Bus_Luidsprekers_SmidBG
Geluidsinstallatie_SmidBG

”Wij installeren beeld en geluidsinstallaties in bijvoorbeeld kerken en fabriekshallen, maar ook bij particulieren en in rijdende voertuigen”.

Bent u op zoek naar een beeld- en/of geluidsinstallatie voor uw bedrijf, kantine, fabriekshal, of als particulier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen volledige installaties van beeld- en geluidssystemen van merken zoals: Turbosound, K&H (Klein & Hummel), EV (Electro-Voice), Panasonic,  Sennheiser etc.

Voorbeeld: De installatie van beeld- en geluidsapparatuur in The Grone. ”The Grone is een prachtig vormgegeven en comfortabele touringcar. Waarbij de echte, fysieke wereld en multimedia zorgen voor een gecombineerde en overweldigende ervaring.”

Installatie beeld geluid

Installatie beeld geluid

Graag adviseren wij u over de beschikbare apparatuur.

Wij zijn leverancier van diverse audio- en videoapparatuur van merken zoals: Neumann, Sennheiser, Turbosound, Sound Projects, Fohhn, Monacor, Lab Gruppen, Panasonic, Datavideo.
Wij bieden een ruime keuze aan luidsprekers, mengtafels, microfoons etc. van deze merken.
Het is mogelijk om in elke ruimte, voertuig of gebouw een passend beeld- of geluidssysteem te installeren.

Voor de keuze van geluidssystemen in grotere ruimtes (zalen, kerken, kantines) hebben we kennis in huis om te adviseren over de juiste apparatuur passend bij de akoestiek van uw ruimte. Wij helpen u graag bij de installatie van deze systemen.

Naast geluidsinstallaties installeren wij ook beamers op uw locatie.

Smid BG Geluidsinstallaties X-act

De koepelkerk in Sappemeer.

Uiteraard is het ook mogelijk om beeld- en geluidsinstallaties in te huren.
Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verhuur van audio- en video apparatuur.
Dit is mogelijk om in te huren met of zonder bediening. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kijk dan op onze verhuur pagina.

Verzorging geluidsinstallaties Delfzijl

Geluidsinstallatie Delfzijl.

Wij helpen u graag bij de installatie van deze systemen. Heeft u interesse? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons direct via: 0598-392220.