Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie_Bus_Luidsprekers_SmidBG

”Wij plaatsen geluidsinstallaties in openbare gebouwen (bijvoorbeeld in kerken, fabriekshallen), of bij particulieren”.

Slider

Bent u op zoek naar goede geluidsinstallaties voor uw bedrijf, kantine, fabriekshal, of als particulier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen volledige installaties van geluidssystemen van merken zoals: Turbosound, K&H (Klein & Hummel), EV (Electro-Voice), etc.

Graag adviseren wij u over de beschikbare apparatuur.

Stageline geluidsinstallaties SmidBG

Wij zijn leverancier van diverse audio en videoapparatuur van merken zoals: Neumann, Sennheiser, Turbosound, Sound Projects, Fohhn, Monacor, Lab Gruppen.
Wij bieden een ruime keuze aan luidsprekers, mengtafels, microfoons etc. van deze merken.
Het is mogelijk om in elke ruimte, voertuig of gebouw een passend beeld- of geluidssysteem te installeren.

Voor de keuze van geluidssystemen in grotere ruimtes (zalen, kerken, kantines) hebben we kennis in huis om te adviseren over de juiste apparatuur passend bij de akoestiek van uw ruimte. Wij helpen u graag bij de installatie van deze systemen.

Naast geluidsinstallaties kunnen wij ook beamers installeren op uw locatie voor o.a. presentaties, voetbalwedstrijden etc.

Smid BG Geluidsinstallaties X-act
De koepelkerk in Sappemeer.

Daarnaast verhuren we alle mogelijke geluidsapparatuur met bijbehoren. We bieden een ruime keuze aan opties. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kijk dan op onze verhuur pagina.

Verzorging geluidsinstallaties Delfzijl
Geluidsinstallatie Delfzijl.

Wij helpen u graag bij de installatie van deze systemen. Heeft u interesse? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact komen. Of bel ons direct via: 0598-392220.