Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie_Bus_Luidsprekers_SmidBG

”Wij plaatsen geluidsinstallaties in openbare gebouwen (bijvoorbeeld in kerken, fabriekshallen), of bij particulieren”.

Slider

Bent u op zoek naar goede geluidsinstallaties voor uw bedrijf, kantine, fabriekshal, of als particulier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen volledige installaties van geluidssystemen van merken zoals: Turbosound, K&H (Klein & Hummel), EV (Electro-Voice), etc.

Wij geven uw graag advies over de nieuwste luidsprekers en mengpanelen die beschikbaar. Uw kunt via deze link een kijkje nemen welke producten wij aanbieden.

Stageline geluidsinstallaties SmidBG

Doordat wij leverancier zijn van verschillende merken (bijvoorbeeld: Neumann, Electro Voice, Sennheiser) hebben wij een ruime keuze aan luidsprekers, mengpanelen, microfoons, etc. Hierdoor kunnen wij voor elke ruimte, voertuig, of gebouw een goed geluidssysteem installeren.

Naast geluidsinstallaties kunnen wij ook beamers installeren op uw locatie. Hierdoor bieden wij een compleet audiovisueel plaatje. Voor de installatie van geluidssystemen in bijvoorbeeld kerken, leveren wij een specialist die de akoestiek van de ruimte kan inschatten en het juiste advies kan geven.

Smid BG Geluidsinstallaties X-act
De koepelkerk in Sappemeer.

Wij kunnen zowel geluidsinstallaties leveren, als verhuren. Hierbij bieden wij een ruime keuze aan opties. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kijk dan op onze verhuur pagina.

Verzorging geluidsinstallaties Delfzijl
Geluidsinstallatie Delfzijl.

Wij helpen u graag bij de installatie van deze systemen. Heeft u interesse? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact komen. Of bel ons direct via: 0598-392220.

Smid Beeld en Geluidstechniek